Інститут Проектування «КОМФОРТБУД» спеціалізується на комплексному проєктуванні промислових об’єктів. У тому числі, об’єктів харчової промисловості. Серед унікальних пропозицій компанії для реалізації проєкту “100% під ключ”, є розробка і впровадження процесів відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000:2018.
Міжнародний сертифікат ISO 22000:2018 – один з ключових факторів, необхідних для успішної діяльності об’єктів харчової промисловості. А для багатьох підприємств він є обов’язковим.
ISO 22000:2018 визначає вимоги до системи управління безпечністю харчових продуктів (FSMS). Він забезпечує структуру для організацій, які беруть участь у харчовому ланцюгу, щоб гарантувати, що вони відповідають клієнтським, законодавчим і нормативним вимогам, пов’язаним з безпекою харчових продуктів.
ISO 22000:2018 застосовується до всіх організацій, залучених до харчового ланцюга, незалежно від розміру чи галузі. Він включає вимоги до аналізу небезпек, програм оперативних передумов (OPRP), управління критичними контрольними точками (CCP) і створення ефективної системи управління безпечністю харчових продуктів.
Загалом, ISO 22000:2018 забезпечує комплексний підхід до управління безпекою харчових продуктів і може допомогти організаціям покращити показники безпечності харчових продуктів, зменшити ризики та підвищити довіру клієнтів до їхніх продуктів.
Обравши для проєктування підприємства харчової промисловості Інститут Проектування “КОМФОРТБУД”, Замовник не перейматиметься тонкощами розробки проєкту, процесу підготовки до сертифікації, отримання міжнародного сертифікату та його впровадження.
0 коментарів