Умови сучасної системи менеджменту харчової безпеки спонукають підприємства харчової промисловості впроваджувати якісні та ефективні механізми контролю за якістю продукції та відслідковувати їх дотримання. Важливим чинником, що безпосередньо впливає на процес управління виробництвом, є стандартизація та сертифікація.
Серед ряду унікальних пропозицій Інституту Проектування “КОМФОРТБУД” для реалізації проєкту “100% під ключ”, є розробка і впровадження процесів відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000:2018 “Системи менеджменту безпеки харчових продуктів – Вимоги до організацій, які беруть участь в ланцюгу створення харчової продукції”, опублікованого у 2018 році Міжнародною організацією зі стандартизації ISO.
Міжнародний сертифікат ISO 22000:2018 – один з ключових факторів, необхідних для успішної діяльності об’єктів харчової промисловості. А для багатьох підприємств він є просто обов’язковим.
Обравши для проєктування підприємства харчової промисловості Інститут Проектування “КОМФОРТБУД”, Замовник не перейматиметься тонкощами розробки проєкту, процесу підготовки до сертифікації, отримання міжнародного сертифікату та його впровадження. Ми зробимо це за Вас.
0 коментарів