Інститут Проектування «КОМФОРТБУД» допомагає розробити і впровадити систему безпечності продукції ISO 22000:2018

Умови сучасної системи менеджменту харчової безпеки спонукають підприємства харчової промисловості впроваджувати якісні та ефективні механізми контролю за якістю продукції та відслідковувати їх дотримання. Важливим чинником, що безпосередньо впливає на процес управління виробництвом, є стандартизація та сертифікація.  Серед ряду унікальних пропозицій Інституту Проектування “КОМФОРТБУД” для реалізації проєкту “100% під ключ”, є розробка і впровадження процесів відповідно […]

Автор Марія

"

Read more

Умови сучасної системи менеджменту харчової безпеки спонукають підприємства харчової промисловості впроваджувати якісні та ефективні механізми контролю за якістю продукції та відслідковувати їх дотримання. Важливим чинником, що безпосередньо впливає на процес управління виробництвом, є стандартизація та сертифікація. 

Серед ряду унікальних пропозицій Інституту Проектування “КОМФОРТБУД” для реалізації проєкту “100% під ключ”, є розробка і впровадження процесів відповідно до міжнародного стандарту ISO 22000:2018 “Системи менеджменту безпеки харчових продуктів – Вимоги до організацій, які беруть участь в ланцюгу створення харчової продукції”, опублікованого у 2018 році Міжнародною організацією зі стандартизації  ISO. 

Міжнародний сертифікат ISO 22000:2018  – один з ключових факторів, необхідних для успішної діяльності об’єктів харчової промисловості. А для багатьох підприємств він є просто обов’язковим.

Обравши для проєктування підприємства харчової промисловості Інститут Проектування “КОМФОРТБУД”, Замовник не перейматиметься тонкощами розробки проєкту, процесу підготовки до сертифікації, отримання міжнародного сертифікату та його впровадження. Ми зробимо це за Вас.

0 коментарів

Опублікувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *