Деталізація стандарту системи безпечності продукції ІSО 22000:2018

Ще в процесі роботи над технологічної концепцією майбутнього підприємства харчової промисловості сертифіковані фахівці компанії “Інститут Проектування “КОМФОРТБУД” враховують вимоги Технічної специфікації ISO/TS 22002-1, які деталізують стандарт ІSО 22000:2018 та стосуються: – планування приміщень, включаючи робочі зони і побутові приміщення; – конструктиву будівель та систем інженерного забезпечення; – постачання повітрям, електроенергією та іншими енергоносіями; – допоміжних […]

Автор Марія

On 05/18/2021
"

Read more

Ще в процесі роботи над технологічної концепцією майбутнього підприємства харчової промисловості сертифіковані фахівці компанії “Інститут Проектування “КОМФОРТБУД” враховують вимоги Технічної специфікації ISO/TS 22002-1, які деталізують стандарт ІSО 22000:2018 та стосуються:

– планування приміщень, включаючи робочі зони і побутові приміщення;

– конструктиву будівель та систем інженерного забезпечення;

– постачання повітрям, електроенергією та іншими енергоносіями;

– допоміжних сервісів, включаючи системи видалення відходів і стічних вод;

– вибору технологічного обладнання та його доступності для очищення, технічного і профілактичного обслуговування;

– управління закупленими матеріалами та сировиною;

– заходів щодо запобігання перехресного забруднення;

– очищення і санітарної обробки, боротьби зі шкідниками;

– особистої гігієни.

Цей Стандарт поширюється також і на додаткові аспекти виробничої діяльності:

– процедури переробки продукції;

– процедури відкликання продукції;

– процедури зберігання продукції на складах;

– процедури простежуваності сировини та продукції та поінформованості споживачів про продукцію;

– процедури захисту продукції, запобігання біотероризму та біозастереження.

Фахівці Інституту Проектування “КОМФОРТБУД” є професіоналами-практиками міжнародного рівня, які володіють Міжнародними сертифікатами із розробки і впровадження системи харчової безпеки за стандартами ISO 22000:2018 та постійно підвищують свою кваліфікацію.

0 коментарів

Опублікувати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *